Route: ThuishavenHoe & WatMerk Ververser

De Workshop


Met de Merk Ververser nemen we jouw Visuele Identiteit onder de loep. Zo werken we samen naar een een vers merk waarmee je verder komt. Zo doen we dat:

Met de Merk Ververser bekijken we jouw merk in de volledige breedte en diepte. We scannen je doelgroep en nemen je Visuele Identiteit onder de loep. Het resultaat wordt vastgelegd in een raport waarin alle aspecten zijn verwerkt van een Sterk Merk.

Maar, ook als je een hele nieuwe koers wil varen, is de Merk Ververser een ideale opstap naar een Sterk Merk. Zonder gelijk alles opnieuw te hoeven doen, bekijken we wat nog werkt en welke onderdelen aangepast moeten worden. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe koers past bij de Merk Identiteit die daarbij past.

We gaan samen aan de slag, eventueel met jouw communicatiespecialist en vormgever. We starten bij het Merk Innerlijk en laveren zo richting de Merk Visualisatie. Aan het eind krijg je een digitaal advies document waarmee je aan de slag kunt. Mocht je geen partners voorhanden hebben die dit voor jou oppakken, dan kan via Puur Merk het netwerk van media, communicatie en marketing partners worden ingezet. We nemen dan de realisatie en het opfrissen van jouw Merk Identiteit volledig uit handen.

Laat gerust weten waar jouw wens ligt, dan bespreken we de mogelijkheden. Aan het eind van het gesprek wordt een offerte gemaakt en, wanneer nodig, een plan van aanpak. Zo kun jij verder met waar jij goed in bent.

Voor ondernemers met enige merkervaring

De Merkversterker is ideaal voor dynamische merken in de regio Arnhem-Nijmegen en ver daarbuiten. Doordat jij weet wat een merk met zich meebrengt, kunnen we snel aan de slag. Ook als je nog niet zoveel ervaring hebt, maar wel eerder een merk hebt opgezet, help ik jou en je team graag verder.

Resultaat

Met het resultaat kan je merk stevig de markt in. Je hebt nu jouw merkverhaal scherp, je visuele identiteit is vastgelegd en daarmee is jouw merk consistent en compleet. Je kunt nu aan de slag met jouw communicatiestrategie, de maretingcampagnes en het inzetten van verschillende on- en offline middelen.

Doorlooptijd

Per traject verschilt het hoe lang we samen nodig hebben om tot een goed eindresultaat te komen. Maar in de meeste gevallen spreken we af om elke week tot twee weken bij elkaar te komen. Na de afronding van de laatste sessie zal ik alle data verzamelen en verwerken in het Visueel Ontwerp en combineer ik alles in het Merkboek. Voor het hele ontwerptraject reserveer ik 2 tot 3 weken, na afronding van de laaste sessie. In totaal kun je dus rekening houden met een doorlooptijd van maximaal 15 weken.

Merk Middelen

Bij de Merk Ververser is het ook mogelijk jouw Merk Middelen te laten ontwikkelen.

Merk Middelen Pakket ›

Wil je meer uit je merk halen? Maak dan gebruik van het brede media- en communicatienetwerk van Studio Anders. Puur Merk sluit naadloos aan bij de content creatie en conceptontwikkeling van Studio Anders.

Puur Merk is een dienst van

Studio Anders Creatieve Media & Communicatie

Aanvragen

Ik wil je vragen in ieder geval de velden met een sterretje (*) in te vullen. Dan kan ik mij goed voorbereiden op onze eerste kennismaking. Alvast bedankt.    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google. De volgende Privacy Policy en Service voorwaarden zijn van toepassing. [zichtbaar maken in css met class puurmerk-form-caption]