Route: ThuishavenWie is Carlo

Leuk! Je bent geïnteresseerd in de mens achter Puur Merk. Ik stel mezelf graag even voor, maar verlaat deze pagina gerust als je genoeg over mij weet.

Van passie naar Puur Merk

Mijn passie voor merkontwikkeling zorgt voor inspirerende ontmoetingen met ondernemers. Mijn naam is Carlo en ik geef jouw merk de aandacht die het verdient.

Na de Academie voor Beeldende Kunsten, ben ik in 1998 als ‘cross media designer’ aan de slag gegaan bij EuroRSCG Bikker en EuroRSCG Human-i (het huidige Havas). Daar werkten we in creatieve teams voor nationale en internationale merken. Binnen die teams was een perfcte mix van expertise waardoor strategie, techniek en design zich met marketing, communicatie en storytelling vermengde. In 2004 heb ik die methode toegepast in mijn netwerkbureau Studio Anders.

“Samen oplossingen vinden voor problemen
waar nog geen oplossing voor is”.

Dat werd de drijfveer om de creativiteit elke keer tot een hoger niveau te tillen. Vaste partners verbond ik op projecten waardoor we samen grote klussen konden aannemen voor uiteenlopende merken.

Met deze kennis en ervaring, startte ik in 2017 een nieuwe dienst: Studio Anders Merksessies. Met die sessies nam ik de opdrachtgevers mee op de reis naar hun sterke merk. Het programma, bestaande uit praktijkgerichte sessies, werd steeds vaker gevraagd.

Daarom heb ik het sinds 2023 losgeweekt van de naam Studio Anders Merksessies. Het werd tijd voor een eigen merk. Herkenbaar, kort en puur gericht op merkontwikkeling: Puur Merk.

Mijn visie

Een wereld waarin merken positieve impact maken in het leven van hun doelgroep.

Mijn missie

Merken in hun puurste vorm herkenbaar maken door de mens achter het merk op creatieve, inspirerende en motiverende manier te verbinden aan de doelgroep.

Mijn aanbod

Persoonlijke begeleiding en creatieve uitdaging in de vorm van praktijkgerichte workshops en persoonlijke merkontwikkeling. Van concept tot realisatie en ver daarna.

Enthousiast?

Dat is mooi! Laten we dan kennis maken: online of ouderwets bij een kop koffie of een biertje. Voor een workshop, lezing of gewoon uit pure interesse. Tot snel!

Carlo Bongers | Puur Merk Ontwerper

puur merk vuurtoren

Heb je een snelle vraag? Dan mag je mij ook een WhatsApp bericht sturen:

Laat een berichtje achter

Ik wil je vragen in ieder geval de velden met een sterretje (*) in te vullen. Dan kan ik mij goed voorbereiden op onze eerste kennismaking. Alvast bedankt.    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google. De volgende Privacy Policy en Service voorwaarden zijn van toepassing. [zichtbaar maken in css met class puurmerk-form-caption]