Route: ThuishavenHoe & WatMerk Versterker

In Company


Het in-company traject Merk Versterker helpt groeiende ondernemingen in de regio Arnhem-Nijmegen en ver daarbuiten hun merk consistent te maken, te bewaken en te versterken.

Creatieve Kracht bij groei

Het gaat goed met jouw organisatie. Je groeit, er komen veel opdrachten binnen en het wordt daarom tijd om het merk naar een volgend niveau te tillen. Je doet alle communicatie, marketing, social media en website onderhoud nog zelf. Maar eigenlijk heb je daar geen tijd meer voor. Je bent toe aan de Merk Versterker. Een In Company oplossing die je wind in de zeilen geeft naar groei.

Carlo, creatief strateeg, komt je merk In Company creatief versterken. Niet voor één klusje, maar echt 1-op-1 zolang het nodig is. We sparren over jouw plannen, hoe we op creatief niveau boven de markt uit kunnen steken en op welke manier jouw organisatie moet groeien. Daarbij zorgen we voor het versterken van jouw merk, een heldere aanpak en consistentie van alle communicatie en marketing. Zo kun jij vlot verder met waar jij goed in bent.

Nadat samen een plan gemaakt is, zorgt Carlo voor de verdere invulling en realisatie. Zijn doel is jou werk uit handen te nemen. Samen bepalen we ook de strategie voor een toekomstige communicatie en/of marketing specialist binnen jouw organisatie. Op die manier ben je ook voorbereid op de toekomst.

Voor ondernemers met enige merkervaring

De Merkversterker is ideaal voor dynamische merken in de regio Arnhem-Nijmegen en ver daarbuiten. Doordat jij weet wat een merk met zich meebrengt, kunnen we snel aan de slag. Ook als je nog niet zoveel ervaring hebt, maar wel eerder een merk hebt opgezet, help ik jou en je team graag verder.

Oké, en nu?

We maken eerst maar eens een afspraak. Daarin vertel jij wat je wensen zijn en kijken we of we samen tot een plan kunnen komen. Dat kost wat tijd en een kop koffie. Als het goed voelt en we hebben een ‘klik’, gaan we aan de slag. Als dat goed klinkt, hoor ik graag van je.

Doorlooptijd

Per inzet van de Merk Versterker verschilt de tijd die we samen besteden aan jouw merk. We doen dit dus in overleg op basis van een gezamenlijk plan. Jij geeft aan welke behoefte er is, ik maak hier een passend programma voor. De ervaring leert dat wij zeker één keer per maand een uur plannen om (telefonisch/online) de ontwikkeling van jouw merk door te nemen. Ik ben jouw creatieve sparringpartner.

Als je een marketing-communicatie (marcom) team hebt, zal ik daarnaast ook wekelijks contact met ze onderhouden. Wanneer gewenst of nodig, komt ik dagdelen bij jullie op kantoor werken aan jouw merk. Zo houden we de lijntjes kort en de communicatie helder.

Ik blijf zolang het nodig is. Mijn doel is om uiteindelijk intern een marcom medewerker voor te bereiden op het ondehoud en bewaken van het merk. Als dat goed loopt, vertrek ik weer. Ons maandelijks merk-uurtje kan vaak gewoon behouden blijven. Zo houden we de merkbetrokkenheid consitent.

Merk Middelen

De Merk Versterker is ideaal voor groeiende merken in de regio Arnhem-Nijmegen. Bij de Merk Versterker is het ook mogelijk jouw Merk Middelen te laten ontwikkelen.

Merk Middelen Pakket ›

Wil je meer uit je merk halen? Maak dan gebruik van het brede media- en communicatienetwerk van Studio Anders. Puur Merk sluit naadloos aan bij de content creatie en conceptontwikkeling van Studio Anders.

Puur Merk is een dienst van

Studio Anders Creatieve Media & Communicatie

Aanvragen

Ik wil je vragen in ieder geval de velden met een sterretje (*) in te vullen. Dan kan ik mij goed voorbereiden op onze eerste kennismaking. Alvast bedankt.    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google. De volgende Privacy Policy en Service voorwaarden zijn van toepassing. [zichtbaar maken in css met class puurmerk-form-caption]

    Inspireer en je merk zal groeien

    Yep, inspirerende merken trekken geïnteresseerde volgers en klanten aan. Met puur merk kan een zeer ervaren netwerk uit de regio Nijmegen-Arnhem ingezet worden voor alle denkbare middelen, zoals design, webdevelopment, animatie, video, campagnes of zelfs virtual reality. Die kennis en ervaring zetten we graag met onze opdrachtgevers.

    Slim samenwerken

    Als we slim samenwerken, heb jij meer tijd voor je organisatie en de groei. Je hebt een creatief sparringpartner én een ervaren netwerk van media, communicatie en marketingspecialisten van het netwerkbureau Studio Anders tot je beschikking. Zo hoef je geen bureau in te huren en betaal je alleen voor wat je inzet.