Route: ThuishavenHoe & Wat

Jouw merk verdient pure aandacht

Je leest het goed, ik leg de focus puur op de aandacht voor jouw merk. Met praktijkgerichte oplossingen krijgen we jouw merk scherp bij jouw ideale doelgroep.

Dus, laten we direct aan de slag gaan. Zelfs zonder kennis van merkontwikkeling ben je in staat snel een voorsprong te maken op de concurrentie. Er staan drie praktijkgerichte oplossingen voor je klaar.

Workshop

Merk
Identiteit

Met een paar workshops is je merk opgetuigd en maak je al snel vaart.

 • 2 losse merk modules OF alles in één complete workshop
 • Aan de slag met je nieuwe merk
 • Kennis van merkontwikkeling of ontwerp niet nodig
 • Inclusief ontwerp van logo en huisstijl

Workshop

Merk
Ververser

Met je merk een nieuwe koers varen? Tijd voor wat creatieve wind in de zeilen.

 • Herzien van je bestaande merk
 • Kennis van merkontwikkeling of ontwerp niet nodig
 • Desgewenst inclusief her-ontwerp van logo en huisstijl

In Company

Merk
Versterker

Dé oplossing bij groei, als jouw tijd voor merkonderhoud afneemt of als jouw team creatieve ondersteuning kan gebruiken .

 • Voor organisaties met of zonder marketing- of communicatieafdeling
 • Creatieve merkondersteuning in 1-op-1 contact met jou
 • Gebruik van media- en communicatiespecialisten van Studio Anders

Begin, ga verder of groei door

Je wil je doelgroep bereiken. Daarbij heeft een consistent verhaal en een herkenbaar uiterlijk het meest effect. Voor al die organisaties in de regio Arnhem-Nijmegen en ver daarbuiten, heb ik drie passende oplossingen klaar staan. Mijn naam is Carlo en ik leg je graag uit hoe we gaan beginnen en wat we gaan doen.

Hoe gaan we beginnen?

We willen resultaat zien, dus we gaan meteen aan de slag. De workshops worden in kleine groepen begeleid. Zo hebben we de volle aandacht voor jouw merk. Na elke sessie in een workshop zie je het resultaat groeien. Maar wat ik het belangrijkst vind, is dat jouw connectie met jouw doelgroep vergroot wordt.

Wat gaan we doen?

Door de workshops en in-company traject wordt merkontwikkeling iets van jezelf. Waarom ingewikkeld doen als het ook eenvoudig en goed kan. Er zijn drie oplossingen: Merk Identiteit als je vanaf scratch wil staren, Merk Ververser als je een doorstart maakt en Merk Versterker als je onderneming groeit. We kunnen zelfs de nodige on- en offline middelen inzetten om vaart te maken.

Workshop niet jouw ding?

Je kunt de merkontwikkeling natuurlijk ook volledig aan mij overlaten. Geen enkel probleem. Om het toch goed te doen, is het fijn als ik wat van jou en je merk weet.

Jouw merk is jouw verhaal en ik wil je helpen dat verhaal te vertellen. Laten we kennis maken en bespreken wat jij nodig hebt en wat ik je kan bieden. Daarna gooien we de trossen los.

Tot snel,

Carlo Bongers | Puur Merk Ontwerper

Heb je een snelle vraag? Dan mag je mij ook een WhatsApp bericht sturen:

Jouw gegevens

Ik wil je vragen in ieder geval de velden met een sterretje (*) in te vullen. Dan kan ik mij goed voorbereiden op onze eerste kennismaking. Alvast bedankt.  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google. De volgende Privacy Policy en Service voorwaarden zijn van toepassing. [zichtbaar maken in css met class puurmerk-form-caption]