Route: ThuishavenMerkontwikkeling uitbesteden

Merkontwikkeling overlaten aan een merk- of ontwerpbureau is een hele goede keuze. Met name als je alle expertise, snelheid en middelen onder één dak wil. Als dat je wens is, zorg ik ervoor dat alle rompslomp van merkontwikkeling uit handen wordt genomen. Met Puur Merk zorg ik voor een gedegen onderzoek en bouw ik jouw merk zoals het bij jou past. We spreken elkaar een paar keer en daarna ga ik aan de slag.

Brede media expertise in één team: jouw team

Ik zorg dat de beste specialisten voor je klaar staan. Met mijn netwerkbureau Studio Anders kun je van de nodige expertise gebruik maken. Sterker nog, ik zorg ervoor dat je niets te kort komt in het neerzetten van jouw merk.

Persoonlijk verzorg ik de merkontwikkeling en visuele merkidentiteit. Daarna ga ik, samen met mijn gespecialiseerde partners, aan de slag met alle nodige middelen. We werken al jaren samen en zijn gewend om voor verschillende merken passende oplossingen te bieden. Mijn netwerk staat dus voor jou klaar en daarmee kunnen we snel en breed aan de slag. Van tekstschrijver tot seo specialiste, animator tot videoproducent en van webbouwer tot drukkerij. Al mijn contacten voeg ik samen tot één gedreven mediateam: jouw team. Jij mag ons uitdagen.

Studio Anders Creatieve Media & Communicatie

Laten we kennis maken

Jouw merk is jouw verhaal, en ik wil je helpen dat verhaal te vertellen. Maar, eerst even kennis maken. Dan bespreken we wat jij nodig hebt en wat ik je kan bieden. Daarna gooien we de trossen los.

Tot snel,

Carlo Bongers | Puur Merk Ontwerper

Heb je een snelle vraag? Dan mag je mij ook een WhatsApp bericht sturen:

Laat een berichtje achter

Ik wil je vragen in ieder geval de velden met een sterretje (*) in te vullen. Dan kan ik mij goed voorbereiden op onze eerste kennismaking. Alvast bedankt.    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google. De volgende Privacy Policy en Service voorwaarden zijn van toepassing. [zichtbaar maken in css met class puurmerk-form-caption]